Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ-ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΟΙ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΟΙ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΔΑΣΗ, Η ΑΧΥΡΩΝΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ. ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΟΜΑΧΕΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΓΚΑΡΑΖ, Η ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΡΗ. Η "ΑΡΕΝΑ" ΜΙΑΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΥΨΟΥΣ 1 ΜΕΤΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ.   
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ- ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑΣ, ΑΛΟΙΦΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΛΕΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ ΔΑΓΚΩΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΕΠΕΦΤΕ ΝΕΚΡΟ. 
Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΥΝΟΜΑΧΙΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΟΡΜΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ.....ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ, ΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ, Η ΠΕΘΑΝΕΙ, ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΑΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ. ΜΙΑ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ, ΕΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΚΥΝΟΜΑΧΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑ, ΕΝΩ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΑΘΛΟ.                                                                                                                                    ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "TRUNKING". ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ, ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ......ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΜΑΧΙΑ.

ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.
Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ. Η ΑΡΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΦΙΠΠΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ. Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΑΚΟΝΤΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΕΤΣΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ. ΣΤΙΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΦΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1.300 ΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ 3.000 ΑΛΟΓΑ.

ΟΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΑ ΚΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟ, ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ  ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΜΠΑΛΑΔΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΘΕ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑΣ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΛΟΝΓΧΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ  ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ.

<<ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ>> ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΝΤΗΧΕΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΡΕΝΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ. ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΗΜΙΘΑΝΗ ΤΑΥΡΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗ ΡΑΧΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ-ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΛΕΤΑ ΤΟΥ- ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΠΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ Ο "ΜΑΤΑΔΟΡ" ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ, Ο ΤΑΥΡΟΣ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ. Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ......ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ. ΟΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ, ΕΤΣΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΝΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ.........Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΕΞΟΥΘΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΜΙΘΑΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ "ΘΕΑΜΑ" ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑ ΞΙΦΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΩΜΟΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. Ο "ΜΑΤΑΔΟΡ" ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ....ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ "ΕΝΘΥΜΕΙΑ" ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, ΕΝΘΥΜΙΑ  ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΨΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ-ΣΑΔΙΣΤΗΚΑ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΖΩΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.......
ΕΔΩ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΩΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ   ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!!!
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ......ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΩΔΗ ΖΩΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!
ΟΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ  ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΘΑΝΑΤΟΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. Ο ΤΑΥΡΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ......


Ο ΙΔΙΟΣ ΒΟΣΚΟΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΕΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5 ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΧΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΤΗΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ. ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ, ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ.ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΒΟΣΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ,ΟΜΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΝΟΥ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΝΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ? ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ? ΣΤΗΡΩΜΕΝΑ?ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ?  ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΒΑΡΕΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙΑ, ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΖΩΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ??? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ? Η ΑΛΛΑ ΖΩΑ? ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΚΥΛΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ..........ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ADESPOTO.gr ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΤΙΝΑ. ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ, ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΑ.
ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ "ΑΠΟΚΤΗΜΑ" ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ. ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ.ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ. ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ? ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΒΟΣΚΟΥ? ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ. ΔΕΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΣΦΑΙΡΕΣ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 18+)

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΜΕ 9 ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΚΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΜΑΝΤΙΛΑ. Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΩΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΗΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ......ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.....ΟΣΟΙ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΥ ΑΝΤΙΚΡΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ....Η ΦΩΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΝΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΟΥΣΕ! Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΩΝ ΔΕΝ ΑΡΕΖΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΚΑΥΓΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!

ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ LIDL ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΕΠΕΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΥΓΑ 5-6 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕΣΧΟΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΜΙΚΡΟΣΟΜΟ ΣΚΥΛΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΡΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ. Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΟΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΗΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΓΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ.

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ

ΦΡΙΚΗ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΗΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΖΟΥΝ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ.ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.
ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ. ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΚΥΛΙ Η ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Κ. ΑΛΕΞΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΟΚΑΡΕΙ <<ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ.>>ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΟΥΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΣΕΙ ΣΚΥΛΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ. <<ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΣΤΡΙΓΚΛΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΑΜΕ.>>ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΑΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΒΡΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΓΟΝΙ ΣΚΥΛΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ  ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΟΥΣΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΟΡΤΗ Η ΠΕΝΘΟΣ?

Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ.
ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΦΑΓΗ ΖΩΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 50ΔΙΣ. ΖΩΑ.ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ 1.680 ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΙΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ Η ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΣΕ ΑΘΛΕΙΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 6-7 ΜΟΛΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 25 ΕΚΑΤ. ΖΩΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ.
ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ-Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΖΩΟΥ.ΕΝΑ ΣΤΑ 5 ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΖΩΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΦΟΛΕΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 6 ΜΕ 8 ΕΚΑΤ. ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΥΓΙΗ ΖΩΑ.

ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΑ ΜΑΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΑΦΟΡΗΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΛΕΡ, ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΣΙΡΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ.
ΓΟΥΝΟΦΟΡΑ-ΤΟ 2006 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 350.000ΦΩΚΙΕΣ-ΜΩΡΑ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 98% ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 3ΜΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ 2001 ΤΟ 42% ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΓΔΑΡΘΗΚΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΙΝΚ, ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ, ΣΤΙΝΤΣΙΛΑ Κ.Τ.Λ ΘΑΝΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΙΑ ΓΟΥΝΑΣ , ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ, Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ-ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 3.000 ΓΟΡΙΛΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ, Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ.
ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ.Σ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 100.ΕΚΑΤ. ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ,ΔΕΛΦΙΝΙΑ,ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥΛΙΑ.ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ. (+18 ΚΑΙ ΑΝΩ)

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ RODRIGO BRAGA ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ........ΤΟ ΕΡΑΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.

Προσθήκη λεζάντας