Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

"ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ" ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΑ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


"Καλλιτέχνης" θα σκοτώσει ζώα με σφυρί στο όνομα της τέχνης "Τι άλλο θα ακούσουμε !"



 Η φερομενη ως "καλλιτέχνης" Guillermo Vargas την οποία αποκαλούν και "Habacuc" που κανονικα θα επρεπε να βρισκεται σε ψυχιατρειο παγκόσμιος γνωστη  σε όλο το φιλόζωικο κυκλο, γιατί πριν μερικά χρόνια είχε τοποθετήσει έναν σκύλο μέσα στην έκθεσή της που τον άφησε εκεί δεμένο μέχρι να πεθάνει από την πείνα.Μ αυτη της την πραξη έδωσε το εγκληματικο  παραδειγμα σε άλλους  καλλιτέχxνες να κανουν παρομοια αισχη στο ονομα της τεχνης.
 Γνωστο ειναι  πλεον  το περιστατικό με την Guillermo Vargas
Το γεγονος  συνέβει στην Costa Rica το 2007.
H Vargas δημιουργησε δυο ανηλικους παρομοιους μ αυτην εγληματιες χρησιμοποιοντας τα λεφτα ως κινητρο

 για να πιάσουν τον αδέσποτο σκύλο και να τον μεταφέρουν στην γκαλερί της. 
Το ανατριχιαστικο και σοκαριστικο θεαμα που ηθελε να δειξει στον κοσμο ηταν το να αφησει δεμενο τον σκύλο - έκθεμα, ωστε να πεθάνει από την πείνα. 
Οι διαμαρτυρίες δεν σταθηκαν  εμποδιο στην πραξη της ωστε να διωχθει ποινικα αφου κανενας εισαγγελεας  δεν πραγματοποιησε αυταπαγγελτη μηνυση εναντιον της σαδίστριας Vargas.
Το απιστευτο της υπόθεσης που προσωπικα μου προκαλει  μονο απελπισια είναι ότι η έκθεσή της είχε μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος ουδέποτε εναντιωθηκε σ αυτην την "εκθεση" ωστε να γλυτωσει  το αμοιρο  ζώο. 
Όσο για τις Αρχές της Costa Rica δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου. 

Σας δειχνω καποιες  από αυτές τις εικόνες που δυστυχως αφου είχαν κάνει  τον γύρο του κόσμου δεν σταθηκαν ικανες να ευαισθητοποιησουν τον κοσμο.Ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ στο οτι δεν ενδιαφερθηκε κανεις και ακομα πως γινεται να υπαρχει τετοια διαστροφη σε ενα ανθρωπινο μυαλο....

Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα



   
Ένας νέος καλλιτέχνης  ο Adel Abdessmed ο οποιος στο μυαλο του βρηκε την ιδεα της Vargas προφανως καλη  και λογω της επιτυχίας που είχε στον κοσμο εστησε  την έκθεσή του στο Παρίσι (χώρα δηλαδή εντός της Ε.Ε.) στο εκθεσιακό κέντρο Pompidou.

Στον χώρο της έκθεσης θα "εκθεσει" δενοντας , μια αγελάδα, ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, μια κατσίκα, ένα πρόβατο και ένα άλογο που ο "καλλιτέχνης" αλλαζοντας τεχνοτροπια  σκοτωνοντας  με μία βαριοπούλα δείχνοντας έτσι την  αρρωστημενη  "καλιτεχνικη του φυση". Τα ζώα θα πεθάνουν με επανειλημμένα χτυπήματα από την βαριοπούλα υπό τους ήχους metal μουσικής.Προφανως αυτο το ειδος μουσικης του ξυπναει τις βιαιες και ψυχανωμαλες διαθεσεις που εχει προς τα ζωα. 

Ο νεαρός καλλιτέχνης βρίσκεται στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο από το Φθινόπωρο 2012 και έχει τραβήξει κριτικές για προαγωγή βίας μέσα από την δουλειά του ακόμα και για τα υπόλοιπα εκθέματα. Η πραξη του αυτη ειναι πλεον δεδομενη.Το απιστευτο της υποθεσης ειναι το οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που ασχολουνται με την κριτικη του αρρωστου εργου του και δεν ασχολουνται αυτοι που θα επρεπε, δηλαδη οι εισαγγελεις και ο νομος.ΑΙΣΧΟΣ....

Η ημερομηνία που θα "εκτεθούν" τα ζώα για να σκοτωθούν είναι στις 7 Ιανουαρίου 2013.

Αναρωτιεμαι, αν οι αρχές στην Costa Rica δεν έκαναν τίποτα στην Vargas, οι Γαλλικές αρχές, δεν βλέπουν την κακοποίηση των ζώων, ή μήπως αυτό επιτρέπεται στην Γαλλία? Υποτιθεται οτι ζουμε στην Ευρωπη χωρις να θελω να μειωσω τις χωρες που ειναι εκτος αλλα θα πιστευε καποιος οτι στην "πολιτισμενη" Γαλλια θα επρεπε το συστημα να λειτουργει ωστε να καταληξει αυτος και η Vargas στη φυλακη και ο κοσμος να εχει ξεσηκωθει και να βαλει εμπαργκο στη εκθεση του μην πηγαινοντας.

Οι Γάλλοι φιλόζωοι έχουν ετοιμάσει διαμαρτυρία προς τον Υπουργό πολιτισμού που μπορείτε να υπογράψετε εδώ