Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΠΩΛΗΤΕΣ" ΕΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.
ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΙΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (3170/03 ΚΑΙ 1197/81).
ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΚΥΛΩΝΚΑΙ ΓΑΤΩΝ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΝΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.

4 σχόλια:

  1. peite pou einai to meros auto na paw egw me 5-6 filarakia mou na deite anti gia skulia foto me tous kinezous me gantzous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο μαλακιες ρε λετε η ιδια ειδηση καθε φορα..οδο κ αριθμο η αλλιως βουλωστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχην εδω δεν ειμαστε ρατσιστες των κινεζων και των πακιστανων.Κατακρινουμε τις αποτροπαιες πραξεις τους και αναφερουμε το περιστατικο και ουτε ντεντεκτιβ ειμαστε για να ξερουμε την οδο.Μιλαμε για ενα συχνο πλεον φαινομενο στο κεντρο της Αθηνας.Η πωληση των σφαγιασμενων σκυλων μπορει να γινει οπουδηποτε σε περιοχες οπως ομονοια,πατησια,εξαρχεια κ.λ.π.Ενημερωνουμε λοιπον τον κοσμο και παρακαλουμε οποιον γνωριζει η δει κατι τετοιο να ενημερωσει αμεσως την αστυνομια.Δεν το βουλωνουμε με τετοια θεματα επειδη καθε φορα το παζαρι κρεατος σκυλιων γινεται σε διαφορετικο μερος.Ενημερωνουμε τον κοσμο και φυσικα μεσα απο τις συζητησεις ολων μας προσπαθουμε να αλαξει.Εμεις δεν θελουμε να οικιοποιηθουμε τη δουλεια της αστυνομιας αλλα επειδη η ιδια δεν περνει το γεγονος ως δικη τους ευθηνη προσπαθουμε ενημερωνοντας και τιποτα παραπανω αφυπνιζοντας οσους μπορουμε ωστε καπως να δωθει τελος σ αυτη την μακαβρια πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.κεντρο μενω ρε κοπελια και απο τοτε που εχει βγει αυτη η βρωμα,εδω και 2 χρονια δηλαδη τους ψαχνω αλλα δεν εχω δει τιποτα..πως γινεται αυτο δηλαδη;μονο κατι ατομα σα κι αυτους που διασπειρουν ψευδες ειδησεις μπορουσαν να σκεφτουν κατι τετοιο για να φτιαξουν παλι κατασταση εναντιον των ''αλλων''
    και ξαναλεω..αν δε δωσεις διευθυνση κ αριθμο (απο τη στιγμη που λες οτι ειναι ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) εισαι κα συ μια απ αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή